Full moon party and goodbyes

03/24/14
Uncategorized

Sista kvällen i Koh Phi Phi var sjukt jävla rolig! Det var fullmåne och därmed sker full moon partys över hela Thailand, den bästa är såklart i Koh Phanang (över 40 000 människor på en strand) men Koh Phi Phi var kul också!

Vi började kvällen med en jättemysig middag på stranden och sen gick vi till hostlet och körde drinklekar med bodyshots och bus med andra på hostlet och beer pong. Lite längre ned på stranden festade vi på Slinkys och Woodys, bästa beachpartyklubbarna. Det var så jäva kul! Vi dansade och red mekanisk tjur och hoppade genom eldhopprep och ringar och dansade under stjärnorna med eldsparks som flög överallt. När vi blev trötta gick vi in i “stan” och köpte bananpannkakor och pizza och gud vad mycket komplimanger jag fick av alla jag träffade, helt sinnessjukt! Sedan dansade jag vi lite till tills jag och Camille blev trötta och gick och satte oss på en sten 100 m ut i vattnet och filosoferade lite innan vi gick och la oss. Åh bästa kvällen.

Dagen efter regnade det lite så vi kunde inte åka på båtutflykt, det blev mysig lunch och häng på stranden istället, härligt det med. Camille och jag tog båten till Krabi tillsammans och därifrån flög jag till Bangkok själv, spenderade natten, och flög sedan till Stockholm via London. Det tog mig över ett dygn dörr till dörr från Bangkok och jag sov aldrig.. Grät när jag landade, jävla äckliga svenska vinter. Men såklart var jag enormt lycklig att träffa Alexander igen!

IMG_8270 IMG_8273 IMG_1675 IMG_1678

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de