Min fina

11/25/12
Uncategorized

I lördags efter en dags äckligt plugg så åkte jag hem till min älskling. Hans syster är bortrest så vi var i hennes underbart mysiga lägenhet på Karlaplan, helt sjukt perfekt läge! Alexander bjöd mig på jättegod middag som han hade lagat och sen kollade vi på film. Idag har vi gått en promenad till Djurgården och tillbaka, ätit lunch, myst. Det var verkligen hur skönt som helst att kunna vara bara vi två, för det mesta ses vi hos min familj i Stockholm eller hos hans familj i Västerås, det blir aldrig riktigt samma sak. Gud vad jag längtar till nästa termin när jag antingen kommer plugga i Uppsala och kan bo iaf mer i Stockholm eller tar uppehåll helt och bor i samma stad som Alexander.

Just nu sitter jag i bilen på väg till Örebro, det är tjock, gul (wtf?) dimma framför bilen och man ser ingenting! Cp.

xo.

 

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de