Näst sista dagen i Phi Phi

03/17/14
Uncategorized

Jag minns inte helt vad vi gjorde den här dagen, men den började med att jag och Hannah gick upp extra tidigt för att shoppa tillsammans! Inte jättemycket var öppet dock för alla är typ bakis hela förmiddagen på den här ön. Jag köpte lite kläder och armband och så. Några i vårt gäng åkte vidare på morgonen också men vi lärde känna en jätterolig kille från Kanada, så bisarr!
Vi åt lunch allihop på en italiensk restaurang.
På eftermiddagen hikeade vi upp till en utsiktspunkt högt upp på berget, GUD vad dålig kondition jag har, HJÄLP.

Sen chillade på stranden utanför vårt hostel. De roligaste människorna på resan har jag träffat här i Phi Phi, sjukt vad vi har klickat så bra, önskar jag hade haft dem på min gruppresa i början istället för många av de tråkiga människorna..

20140317-185933.jpg

20140317-185945.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de