Åker hem om 3 dagar…

03/13/14
Uncategorized

Jag bloggade inte på en vecka eller något för mitt wifi har sugit och jag visste inte riktigt hur jag skulle sammanfatta vad jag har varit med om. Kambodja har varit fantastiskt. Asien är fantastiskt. Att resa är fantastiskt. Att träffa backpackers från hela världen och lära känna så många nya personer och platser är fantastiskt.
Det går inte att beskriva hur mycket mer levande jag känner mig här, hur ljust allting känns, känslan av frihet är otrolig. Jag är här just nu för att jag har valt att vara just precis här och nu, för att jag vill det. Bara för att jag vill det. Inte för att jag måste, för att det krävs eller förväntas av mig, eller för att jag måste för att bli nåt i livet.. Utan bara för att jag vill.
Frihet.

Jag längtar inte hem alls förutom till Alexander och vänner. Ju mer jag reser, desto mer inser jag hur mycket av världen jag har kvar att upptäcka och hur mycket människor det finns att lära känna. Känner för att bosätta mig på en paradisö just nu och bli en hippie-yogainstruktör eller nåt och bada och snorkla hela dagarna, bestiga berg, festa på stranden och leva i nuet “carpe diem” höhöhöö nejmen ni fattar.

Åker hem om 3 dagar, panikångest, hem till arbetslösheten och kylan, färglösheten. Och världens bästa älskling såklart också, vilket ska bli helt underbart, men ni förstår. GUD vad tiden har gått fort!20140313-144722.jpg

20140313-144907.jpg

20140313-145032.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de