Sihanoukville&Koh Rong

03/12/14
Uncategorized

Efter Siem Reap och Phnom Penh tog jag bussen ned till Sihanoukville i södra Kambodja. Gud vad vackert det är här. Vita, långa sandstränder och turkost vatten. Jag har solat mig brun (äntligen ordentlig bränna), spelat vollyboll, träffat folk från hela världen, ätit skaldjur vid solnedgången, varit på beach party på en klubb vid havet och haft superkul!!
Efter ett par dagar tog jag en speed boat till ön Koh Rong som precis börjat bli bebyggd. Koh Rong är det närmaste paradiset jag kommit. “Byn” är typ 200m lång och byggd på den kritvita sanden (som mjöl) och är bara en enda rad av charmiga bungalos, hippie barer, restauranger och palmträd. Jag gick utan skor i tre dagar haha. Överallt springer hundvalpar, hundar och kattungar och höga hippiebackpackers. De säljer världens godaste smoothies också! På kvällen äter man grillade skaldjur på stranden med värmeljus och lyktor som ljus då elen stängs av för det mesta.
Vattnet är turkost och helt klart och på natten visade några tjejer från Seattle mig att man se bioilluminecense eller vad det nu heter, när mikroorgansimer i vattnet lyser upp när man rör vattnet, såg ut som ur Avatar!
Andra dagen åkte jag båt till Long Beach, en extremt lång kritvit strand och såg solnedgången, så sjukt perfekt! Där träffade jag argentinare, amerikaner, svenskar osv som jag gick ut med sen.
Åh vad jag längtar tillbaka till Koh Rong nu, världens paradis verkligen.

Men allra mest längtar jag hem till Alexander faktiskt.. Saknaden är helt enorm..

20140312-190903.jpg

20140312-212856.jpg

20140312-212930.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de