Siem Reap, Kambodja!!

03/02/14
Uncategorized

Nu har jag varit i Kambodja i två dagar!! Resan hit var helt störd, bussbolaget försökte lura oss och var agressiva och skrek, ville att vi skulle köpa visum på en restaurang istället för gränsen, bussen från kambodjanska gränsen var också asskum och ljög för oss om var de skulle lämna av oss och droppade oss i en mörk gränd istället, och massa annat.. Ljög för oss och tuktukföraren, osv, osv, osv. Så sjukt opålitligt, det är inte lätt att korsa gränsen mellan Thailand och Laos pga all sjuk korruption..

Iaf! Mitt hostel är jättekul och jag har träffat massa trevliga från hela världen att hänga med, igår drack vi öl på hostlet och sen gick vi till pubstreet och festade, galet! De har vodkabuckets här som gör en farligt full.. Åt precis middag med några andra och gick runt i stan. Odag chillade jag vid poolen hela dagen och spelade vattenvollyboll.

Igår åkte jag till Angkor Wat, världens största tempel, alltså bokstavligt. Det byggdes på 1100-talet och var sjukt häftigt!!

20140302-204511.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de