Kvällen igår var askul!

02/27/14
Uncategorized

Igår kväll var verkligen jättekul!! Jag gick ned till en bar som jag varit på en del förut och träffade några av dem jag umgåtts med tidigare här och fler roliga personer från lite här och där i världen, bla. ett coolt hippiepar från Kalifornien. Det finns massa mysiga och coola barer här men av nån anledning har de valt att göra den ointressantaste baren till sitt stammisställe, iförsig är ägaren väldigt skön! Han vill jämt ha tattoparty, men är inte jättetaggad på nån spontantatuering direkt..
Jag hängde med lite andra skandinaver till en restaurang sen och åt middag, hur trevliga tjejer som helst. Sen drog vi vidare till en klubb och dansade lite och drack moijitobuckets!
Nu vill jag verkligen att tjejerna jag ska resa med i Kambodja kan komma hit nån jävla gång, Koh Chang är ju soft men tror det är en av de minst intressanta öarna i Thailand och vill inte vara här hur länge som helst..
Jag såg jättestora apor i djungeln idag!!

20140227-114417.jpg

20140227-115210.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de