Jag får gå på Nobel!!

11/24/12
Uncategorized

Jag får gå på Nobelprisutdelningen!! OCH efterfesten! Vi som gick Karolinska Institutets Sommarforskarskola i somras har fått biljetter. Fyfan vad häftigt och kul det ska bli. Jag ska nog gå på nobelföreläsningarna också, när pristagarna gör de största föreläsningarna i sina liv. Efterfesten ska vara helt sjukt fantastiskt, den planeras i 15 månader i förväg, ihiihhih

Mamma (och pappa som hennes respektive) får gå på exakt allt. Utdelningscermonin i konserthuset, banketten/festen i Blå hallen i stadshuset, efterfesten och en massa andra saker. Hon kommer att bli intervjuad live på tv av SVT också! Så himla stolt, det var bara mamma och kanske en eller två till läkare på hela Huddinge sjukhus som blev bjudna.

Iförmiddags var jag, mamma och mormor på Östermalm och handlade en bal/aftonklänning till mig. Den är lång, mörkröd och hur fin som helst!

Ahhh vad kul det ska bli!!! Längtar till den 10e december!

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de