Cooking class & Lady Boy Show

02/23/14
Uncategorized

Hejhej! Jag är på tåget till Bangkok nu så tänkte skriva lite om Chiang Mai där jag precis varit, i norra Thailand.
Första dagen gick vi på en thaimatlagningskurs där vi lärde oss laga 4 thailändska rätter hemma hos en tant. Vi gick runt på marknaden och köpte ingredienser och sen lagade vi mat på varsin spis hos henne. Mums!

På kvällen drog vi ned på stan i nya Chang Mai och väldigt trött Agnes gick på massage medan de andra shoppade. Sen var det äntligen dags för en Lady boy show, som vi har längtat! Och gud vad duktiga de var!! Männen ser precis ut som jättevackra kvinnor och de var sjukt duktiga på att dansa och gjorde världens show! Det skulle bara vara jättebra, inget pingpongvidrigt..

En av Lady Boysen som bara jobbade i baren såg dock fet, grotesk och manlig ut, med flit tror jag för att underhålla gästerna. Hen pussade en kille i min grupp på munnen och bet honom sen i kuken (!!!!) finns bilder på när det ser ut som att de rider varandra, fattar inte hur jag missade denna sjuka händelse!!! Vi drog till en bar sen och drack öl, kul kväll!

20140223-182253.jpg

20140223-182621.jpg

20140223-182517.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de