Vang Vieng var så jävla fett!

02/17/14
Uncategorized

Vang Vieng är min nya favoritplats på resan, gud!! Laos är så sjukt, fantastiskt storslaget och vackert med höga, dramatiska berg med djungel och fält.
Gårdagen började med tuk tuk upp i bergen, där vi åkte uppblåsbar munk i grottor i en halvtimme, vi flöt stundvis runt i de trånga grottorna i totalt mörker hållandes i ett rep, ascoolt!!
Sen paddlade vi kajak ned för en flod i nästan en timme, gud så kul!! Vi åkte jättefort i strömmande vatten och över stenar ibland, läskigt! Lunch grillade vi på klippor och serverade i bananblad på en upp och ned vänd kajak. Sen åkte vi tuk tuken till en vacker blå lagun där alla hoppade från träd och svingade sig ned i vattnet. Vi klättrade upp på ett berg också och gick in i en ENORM grotta, helt sjukt!
På kvällen åt vi middag med utsikt över bergen och solnedgången, man kan köpa jättegoda bananpannkakor här för 8kr och smoothies och grillat kött på gatan.
Igårkväll var roligaste utgången också! Vi drog till Fat Monkey bar och körde beer pong, jag var av nån anledning asbra på det! Alkohol är sjukt billigt här och alla backpackers är hur trevliga och pratiga som helst!
Wifi är för dåligt för bilder just nu, så irriterande!!

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de