Herregud imorgon åker jag!

01/31/14
Uncategorized

Ojojojojoj nu börjar Agnes bli nervös inför sin resa. TÄNK OM ALLTING GÅR FEL. Just nu är jag hemma med mamma och packar det sista, tror jag är klar nu! Min väska är helt fasansfullt tung, kommer vilja döda mig själv när jag ska släpa den genom djungeln och sånt sen.. Vi ska äta lite nu och sen ska jag till Alexander igen, umgås lite innan jag åker och vi inte ses på 1 – 1,5 månad :( :(

De senaste dagarna har jag fixat inför resan, varit med Alexander och ätit väääärldens godaste pizza och umgåtts med min lilla hund också, massa promenader. Jag är rätt stressad just nu så det här inlägget blir lite osammanhängande.

Jag har precis checkat in på Qatar Airlines, och beställt taxi till kl 7 på morgonen imorgon, mitt flyg åker 10 på förmiddagen. IIIHH. Jag har ju ingen dator eller nåt med mig, så tiden kommer gå helt brutalt långsamt de 7h jag har mellanlandning i Qatar, har lite böcker med mig..
Jag tänkte försöka blogga så mycket jag kan när jag är i Asien också, så ni får fortsätta följa mig hhihihih!

Puss!!

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de