Mathundmys

01/26/14
Uncategorized

“Idag har jag och Alexander lagat mat. Vi har pussats. Nu ligger Alexander inlindad i en filt och jag sitter vid datorn” tycker  Alex att jag ska skriva nu. Han retar mig alltid för mitt bloggande..

Vi verkar ha blivit omedvetet inspirerade av min kommande asienresa, för vi har typ ägnat helgen åt att laga massa komplicerad asiatiskt mat. Igår lagade vi asgoda dumplings!! Och idag gjorde vi asiatisk köttbullewok. Mamma och pappa kom förbi med min golden retriever Elsa när vi lagade dumplings, jättemysigt att ha henne här, lilla sötnosen sprang runt och var jätteglad! Vi ska vara hundvakt åt henne igen nästa vecka.

Snart ska vi promenera ner på stan och kolla på inredningsgrejer och soffa till Alexanders lägenhet. Vi målade hans köksstolar igår, de blev så mycket snyggare!!

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de