Visum till Thailand fixat!!

01/24/14
Uncategorized

Äntligen!! Nu tror jag allting har ordnat sig så att alla länder kommer att släppa in mig. Jag måste ha med mig massor med visumfoton, och för att resa in i Thailand måste jag ha motsvarande 2000kr på mig i kontakt också? Vafan liksom, jag vill inte gå runt med flera tusen kronor på mig i flera veckor.. Jag måste ta min hepatit A+B spruta också (mamma ska ge mig den, kommer bli fasansfullt, läkare ger aldrig sprutor), köpa myggmedel (vill inte få denguefeber!!), fixa min gamla iphone 3 och köpa kontaktkort och packa, herregud vad jag inte ser framåt att packa, vilken extrem pack-och beslutsångest det kommer att bli! Jag har bokat egen bil från flygplatsen i Ho Chi Min till hotellet också, så jag slipper virra runt med det. Annars är jag väldigt taggad, men också ganska orolig att allt ska gå fel och framförallt bävar jag inför den överväldigande saknaden jag kommer känna av att vara ifrån Alexander så länge.. :(

94172645034268498

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de