Stockholm över helgen

11/22/12
Uncategorized

Idag har jag befunnit mig i tre städer. Vaknade hos Alexander i Västerås imorse, tog tåget direkt till Örebro där Andris hämtade mig för att åka till universitetet. Vi hade en jättebra föreläsning om sinnen och sen basgrupp. Majoriteten av min klass har knappt läst om kroppen? Ingen i min basgrupp har läst om sinnen förut, helt sjukt. Vafan har de gått på för flumgymnasier? Jag har extremt svårt att tro att alla i min klass skulle få mvg i alla ämnen om de hade gått på Norra Real, inte en chans.

Nu är jag i Stockholm och försöker stå ut med min familj, vilket är i princip omöjligt. Ska hämta mina pluggsaker och stänga in mig på mitt rum nu. Juste!! Idag kom två vykort från Alexander som han hade skickat när han var i Kuba!!! Cpposten hade tappat bort dem tills nu haha..

Xoxo

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de