Sen jag bloggade sist…

01/17/14
Uncategorized

…så minns jag inte alls vad jag har gjort. Gud vilket dåligt minne jag har. Jag antar att jag har pluggat mycket eftersom att jag hade tenta igår!! I hormonell och Endokrin reglering. I måndags åkte jag till Uppsala och där har jag varit hela veckan nu och pluggat. Tentan gick väl helt ok men inte jättebra, får se!

Efter tentan träffade jag min äldsta vän Marie! Vi fikade på ett mysigt café som heter Ofvandahls som ligger på min gata i Uppsala, och pratade om lite allt möjligt. Senare på kvällen drog jag till min klass tentafest hos Gabriella, det var jättetrevligt! Alla drog vidare till Stockholms nation sen, men det var lång kö och jag frös ihjäl så jag tog pendeln till Alexander :)

Idag klippte jag äntligen håret på YOU Stockholm, jag är jättenöjd!!

Puss

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de