Hobbit – The Desolation of Smaug

12/28/13
Uncategorized

I torsdags gick jag på bio med Andris och såg the Hobbit!! Gud vad bra den var, men helt vilda 3D effekter, man fick typ koncentrera sig för att hinna med att uppfatta vad som händer haha.. Världen obehagligaste fight-scen med jättespindlar, såå obehagligt.. Och typ tusen pilar, stenar och pinnar som “kastas” mot publiken under hela filmen, tror jag skrek och skyddade mig 50 gånger nästan.

Men ändå jättebra, längtar till nästa film! Dock var inte min barndoms kändiskärlek Orlando Bloom lika snygg i den här filmen som i Sagan Om Ringen trilogin :( Också ganska oklart varför det är som 1600-1700 tal i Hobbitfilmerna och typ 1300-tal i Sagan om Ringen haha.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de