Juuuul!

12/26/13
Uncategorized

Hej! OCH GOD JUL!!
Hoppas alla haft en underbar jul! :D
Min jul har spenderats hemma i Stockholm med familjen och mormor. Julafton började som vanligt med lunch med tomtegröt och julskinka på vörtbröd, senare Kalle Ankas julafton med glögg och på kvällen har vi vårt stora julbord och sen paketöppning. Favoritpresenterna är stora pärlörhängen och dubbelt pärlarband av mamma och Michael Kors örhängen från Alexander!! Massa julmusik på hela tiden också såklart! På juldagen var vi i kyrkan på juldagsmässa och på kvällen åt vi  julbordsrester med mormor, så det blev som ett andra julbord nästan haha.. Fast lite annorlunda. Sen skypeade vi med min kusin Mariannes familj i Kanada och kollade på julfilm och tryckte i oss julgodis. Julen är så himla mysig, men nu har jag börjat bli lite rastlös.. Ikväll vill jag träffa vänner eller göra nåt kul :D

Free-Wallpaper-Christmas-Tree

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de