Julfix!

12/22/13
Uncategorized

Hela dagen idag har ägnats åt julfixande! Mamma och jag har handlat julmat, varit i Tyresö Köttbod….. det var inte kul…. för att handla en kravmärkt, ekologisk gris. Min familj firar ju såklart jul som vanligt fastän jag är vegetarian, så det minsta jag kunde göra var att se till att hitta Stockholms mest ekologiska gris. Även om det vänder sig i magen och jag grät och gick ut ur köttbutiken, så kommer jag äta en del kött på julbordet, fast det känns väldigt jobbigt.
Sen valde vi recept till alla julsallader, slog in presenter och bakade julgodis – vit choklad fudge med tranbär och valnötter, och hallontryffel! Mums! Sen familjemys med solsidan och glögg.
Imorgon ska jag träffa mina bästisbrudar, äntligen!!! woohooohhooo!

chocrasptruffle1b

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de