Julfest och Café Opera!

12/22/13
Uncategorized

Åh igår kväll var så himla kul!
Jag julpysslade hela dagen, ensam, vilket var ganska tråkigt, men när Alexander äntligen var hemma från juridiken så åkte jag till honom och åt pizza och fixade mig inför kvällens julfest!
Vi var runt 30 personer hemma hos Alex killkompis, det var jättekul! Jag lärde känna Alex tjejkompisar bättre, de är hur sköna som helst så det var jätteroligt att träffa dem! Det känns verkligen bra att han har några roliga tjejkompisar som jag kan lita på tillskillnad från vissa andra….. Iaf massa drinkar, mat, tal och asbra stämning! Jag hade min långa röda klänning, lockat håret och kände mig hur superfin.
Sen tog vi taxi till Café Opera och gick på Handels julbalsläpp, hur mycket folk som helst!

opera-house--131207-2__g_medium

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de