If eating meat is a choice, why would you choose to be cruel?!

12/19/13
Uncategorized

För mig är det verkligen helt oförståerligt, hur kan man välja att plåga ett djur? Hur kan man vara så fruktansvärt självisk och oempatisk för djur som lider? Grisar är mycket smartare än katter, men masslakt av katter skulle få folk att gå i taket. Men masslakt av grisar och kor, nej det är helt ok. Jag tycker det är vidrigt att samhället hjärntvättar människor från tidig ålder att tycka att storskaligt djurplågeri inte är fasansfullt. Äckliga jävla matindustri. Alla borde besöka ett slakthus och sen gå hem och se om de njuter av sin jävla icke-ekologiska bacon (ekologisk bacon är ju bara fööör dyrt, gud vad ovärt!!), Din bacon var en intelligent och kännande individ, som levde ett liv av obeskrivlig tristess, apati, utan solljus, i smärta och ångest – svårt psykiskt och fysiskt lidande och som slaktades i grotesk dödsångest och skräck. Mm, vad gott. <3Bacon<3 Jag skiter i om människor “alltid ätit djur”, bla bla, “det är meningen”, “kolla våra hörntänder” (??) bla bla, fattar du inte att du bidrar direkt till djurplågeri? Varför i hela fridens namn skulle du vilja betala för att plåga ett djur? 

IMG_7218

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de