J U L L O V!!

12/19/13
Uncategorized

Idag hade jag min sista skoldag i Uppsala, äntligen jullov!! Det känns iförsig som att jag har haft jullov hela veckan, men ändå. Efter föreläsningen träffade jag mamma i Uppsala, vi åt middag ihop på en jättemysig restaurang i stan!

Nu har jag nästan handlat klart alla julklappar, men har ändå lite panik över de sista..  Stress! Jag och pappa har satt upp julgranen och julljusen också! Alexander sov hos mig igår, och jag höll honom vaken halva natten med min fasansfulla natthosta, hemskt haha, men mysigt! Mindre mysigt med hostan..

Jag har precis färgat håret också. Fasar inför resultatet, just nu ser det pissgult ut. Fyfan. Standard.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de