Julshopping och dumplings!

12/17/13
Uncategorized

Idag hade jag min sista basgrupp i Uppsala för den här kursen. Det handlade om Addison’s sjukdom. På torsdag har jag PU, där vi ska öva pulstryck, doppler och perifera pulsar osv, men det är inget vi har på tentan så jag har i princip jullov nu!! Efter basgruppen åkte jag till Stockholm och handlade lite julklappar. Jag har nästan alla kvar att köpa, panik! Sen lunchade jag med Alexander, vi åt dumplings, så goda!!
Nu ska jag köpa julgran med pappa och Elsa, och sen ska jag till mormor och äta middag. Imorgon fortsätter julklappsjakten! NK har förresten jättefin julskyltning i år, temat verkar vara djur, jag älskar det såklart!

Skyltfönster2_NKjulen13 Skyltfönster1_NKjulen13

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de