Senaste dagarna

12/15/13
Uncategorized

Jag minns inte riktigt vad jag har gjort de senaste dagarna, men i onsdags drack jag öl med Cornelia och Andris, Cornelia inspirerade mig ännu mer att ta uppehåll i vår! :D Jag har också umgåtts med min kära pojkvän en del, handlat julklappar och lagat mat med mamma, haft föreläsningar i Uppsala, ätit buffé i timmar med lite klasskamrater, köpt alkohol på systemet för första gången (!!!!!!) med Samer och umgåtts med Alexander mycket nu i helgen. Vi har myst och lagat storfrukost idag, så himla skönt med lugna dagar. Enormt bakis och sjuk har jag varit också.. Ja och på luciagasquen på snerkes har jag ju varit också! Nu är jag hemma hos familjen och ska julpynta med pappa!

IMG_7286-1

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de