Fallskärm

11/20/12
Uncategorized

Egentligen börjar tentaperioden på allvar nu. Jag har fortfarande knappt börjat plugga. Vi har tenta på 12 tjocka kapitel och en hel del annat också. Det är liksom.. Inte lite precis. Det är sjukt jävla mycket. Jag förstår inte riktigt varför jag inte har total panik som jag brukar ha inför allt som är lite jobbigt. Jag bryr mig verkligen inte överhuvudtaget längre om jag failar eller inte.

Jag tror att jag har bestämt mig för att ta uppehåll nästa termin om jag inte kommer in på läkarlinjen i Uppsala. Det känns så meningslöst att plugga i Örebro halvhjärtat.. Jag saknar min familj. Mina hundar. Peter. Stockholm. Saknar att bo nära Alexander. Jag har inte haft sommarlov på 1,5 år och det suger.

Jag ville ju ändå inte plugga nu. Varför ska jag fortsätta tvinga mig själv att göra något jag aldrig velat eller planerat? Det viktiga var att komma in.

Nu ska jag dricka dricka kokosnöts-orgasm-choklad, måla naglarna och göra lite frågor i boken.

Det känns inte kul att mitt vardagliga liv kommer bli ännu mer extremt enformigt i och med de närmaste två tentaperiodsveckorna, fml vad det inte är kul.

 

 

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de