Uppis i några dagar

11/06/13
Uncategorized

Hejhej! Jag sitter och pluggar embryologi i min ensamhet i mitt etta i Uppsala. Iförmiddags åkte jag hit från Stockholm och hade basgrupp om embryologi, blev godkänd, yey! Efteråt kollade vi på det sista preklinspexet (preklin är läkarprogrammets största fest), som var sjukt spårat och bisarrt med massa effekter, och där temat avslöjades – insekter! Det blir nog ganska coolt och färgglatt, bra med konkret men ändå kreativt tema!!
Imorgon har jag vårdcentralspraktik, så jag stannar här över natten, sen ska jag till Stockholm igen, längtar ihjäl mig efter Alex efter ett par dagar..
Naturell Aggan idag, sminkar mig nästan aldrig i skolan längre.

20131106-162744.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de