Alexander kommer till Uppsala för första gången!

10/30/13
Uncategorized

Ikväll kommer Alexander till mig i Uppsala för första gången! Han bodde iförsig hos mig på Valborg i Uppsala i våras, men då bodde jag inneboende istället för själv som nu. Varje gång vi har setts hela terminen så är det jag som åkt till Stockholm, så det var på tiden!
Igår åkte jag till honom på Rådmansgatan och lagade mat och hade en mysig kväll ihop. Jag satt först på Handels och pluggade histologi när Sofia ringde, det var första gången vi pratade på 1,5 månad, så sjukt?!?! Bästa vänner måste pratas med mycket oftare!!
Nu ska jag plugga urogenitalias histologi (läran om vävnader) extremt hysteriskt intensivt så att jag inte kuggar bajsduggan på fredag!
Pöss

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de