O N S D A G

10/23/13
Uncategorized

Nu sitter jag på soffan i mitt rum och har tänt ljus och gjort smoothie på havremjölk och ska snart skriva om meios (könscelldelning) och befruktning. Plugget blir allt mer intensivt och jag ligger ur fas mycket mer än jag borde. Längtar redan till helgen så att jag kan plugga hela dagen haha.. Vi har börjat med embryologi den här veckan, fml alltså. Jag har läst en del embryologi i Örebro och allt är som bortblåst, sjukt svårt att förstå ett enda ord av föreläsningen. Det kommer bli enormt plågsamt att lära sig det här. Jag sov båda föreläsningarna om embryonala stamceller så djupt att jag seriöst inte har en aning om vad som ens pratades om alls under föreläsningen. Och snart är det histologidugga..
Nej.. Usch. Saknar älskling. Vi kommer inte ha setts på en vecka, det suger.
Xoxo

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de