HEJ HEJ

08/31/13
Uncategorized

Hello. Gud vad tråkigt nu när vardagen har dragit igång.. Jag pluggar mest varje dag och träffar pojkvännen när jag har tid över. I torsdag så var jag på vårdcentralen och hade VFU, det var faktiskt ganska roligt, mycket mer varierat och lärorikt än vårdcentralstiden i Örebro. Vi är fler elever på samma vårdcentral och handledarna är roligare och mer engagerade. Vi övade på att lyssna på hjärta och lungor och ta blodtryck på patient och sen venblodprovtagning på varandra. Jag är jättenöjd med min nya casegrupp/basgrupp också! Den i Örebro var helt fasansfull men i min nya är alla jättetrevliga och roliga!

Igår blev det lite sovmorgon istället för föreläsning och jag hade en mysig förmiddag med Alex istället. På kvällen såg vi nya Snabba Cash filmen på bio, Livet Delux, den var jättespännande!! Åt lunch idag med Alex och Erik och ska snart ta tag i pluggandet. Tempot är helt jävla cp den här terminen, ligger 300 sidor efter i läsningen, hur ska jag ta igen det!?

xox.

20130831-151110.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de