Min resa började HEMSKT men fick ett überhappy ending!

07/30/13
Uncategorized

HEMSKT: Jag kom till flygplatsen och det fungerade inte att checka in i automaten så jag blev ombedd att stå i en cpsärkö i 40 min. När jag äntligen kommer fram så säger de “Du skulle ansökt om ett visa till USA, du kan inte checka in”.  Jag trodde det var samma sak som “du kommer inte få flyga, bitch” Så liten Agnes började gråta haha men gubben var jättesnäll och tog mig till en annan kö där jag fick krångla med visa i 30 min. Checkinautomaten funkade fortfarande inte så jag blev skickad till kö nr.1 där jag checkades in.

…..Sen märkte jag att jag inte fått ett säte. Fittflyget var bisarrt överbokat och alla utom jag och två till hade fått säte??? Wtf?! Jag skickades fram och tillbaka mellan olika personer och fick tillslut sitta utanför gaten i 40 min och vänta på att få veta om jag fick flyga eller inte. GUD VAD KUL. Inte alls lite panik, tårkanalerna på max.

MEGA HAPPY ENDING: Först börjar en jättetrevlig pilot prata med mig så jag slutar gråta. hehe.. Sen ropas mitt namn upp och jag får sitta på rad 14 av 47, i ekonomi flex! Fett najs tänker jag, köpte ju ekonomibiljett! Hinner precis sätta mig och prata med en amerikan när ett par med baby kommer fram och undrar om jag vill sitta i business istället! Eh ja!!

Jag fick sitta på rad 5 i ett mega säte som kunde bli en säng med massa mat och jag satt bredvid Jonas Hallberg, programledare för Top Model Sverige och stylist för alla Victorias Secret modeller och alla världens superfilmstjärnor, så kul!! Vi pratade nästan hela vägen och han var hur trevlig som helst och hade jättemycket coolt att berätta!!

Nu sitter jag i loungen i New Yorks flygplats i 5 timmar till, sen flyger jag vidare till Halifax.

jonas_hallberg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de