C A N A D A TOMORROW!!

07/29/13
Uncategorized

Imorgon blir en vidrig dag. Jag flyger i 19h med en 8 timmars mellanlandning i New York till Halifax. Ensam. Utan film på datorn. Jag kommer dö?!?!
Det är första gången på två år som jag är i Kanada, det känns overkligt, spännande, gaah! Och läskigt.
Idag har jag alltså varit i Stoclholm och packat och shoppat nya sommarskor! Så himla snygga, älskar dem!! Jag saknar Alexander så himla mycket nu… Igårkväll vinkade jag av honom på flygplatsen och nu ses vi inte på tre outhärdliga veckor. Tre veckor är en helt fasansfullt lång tid att vara utan den man älskar mest. När han var i Kuba så klarade vi två hela månader men det var bland det värsta som hänt.
Måste upp cptidigt imorgon. Pussar!

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de