Pluggar pluggar pluggar

05/30/13
Uncategorized

Igår och idag har jag pluggat som bara tusan. Typ.. Eller. Fyfan vad segt det går. Jag orkar verkligen inte plugga hela dagarna och inte alls på kvällen. Igårkväll kom älskling hit och myste lite. Vi gick en promenad med Elsa och hoppade studsmatta och pussades. Idag har jag pluggat med Andris och förstår plötsligt allting tusen gånger bättre. Önskar att jag hade en personlig lärare som satt med mig jämnt. Metabolismen är som ett incestuöst spindelnät som man vill spy av.
Dagarna bara svishar förbi och i övermorgon är det juni och det känns som det var igår jag började på den här kursen och var i Israel. Hatar att hela maj spenderas brutalt utråkad inomhus panikpluggandes. Elsa och Casper är bisarrt sociala när jag sitter på soffan och försöker koncentrera mig, så söta, men nu har de äntligen somnat.

IMG_1900-1 IMG_3585 IMG_3612

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de