Uppsala i ett par dagar

05/27/13
Uncategorized

Förra veckan var jag i Uppsala varje dag för alla föreläsningar och pubrundan, men den här veckan så ska jag bara vara här måndag-tisdag. Sen är det tentainläsning! Om tio dagar har vi tenta i Energi och näringsbalans, en vidrigt svår kurs i biokemi som jag kommer att faila stenhårt. Saknar Alex hur mycket som helst också, han har tenta om en vecka och fram till den 14e och jag ska till landet och till Ibiza och så så vi kommer knappt ses på en månad. Hemskt. 

Nu ska jag försöka mig på lite gamla tentor. Har huset för mig själv här i Uppsala den här veckan och början på nästa också! Juste, och i helgen har jag varit mest med Alex i Stockholm och pluggat och haft myskväll. I lördags bakade jag chocolate chip cookies till honom! Puss

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de