Firar årsdag hos älsklingen!

05/22/13
Uncategorized

Just nu sitter jag hemma hos min älskling på Rådmansgatan, lägenheten för oss själva, underbart!
Jag har precis blivit frisk men vi firar lugnt idag ändå för säkerhetens skull. Jag har fått en jättehärlig massage av Alexander och nu lagar han hemlig middag åt mig. Jag får inte veta vad det är eller titta! Men det luktar gott. Jag tror han kan ha gömt nånting nånstans också, för jag fick inte leta runt, eller så menade han maten? Får se! Såå hungrig!!

1 år tillsammans, gah! Helt underbart egentligen. Tänk att vi fortfarande är kära och inte tröttnat på varandra och fortfarande tycker att den andre är bäst i världen. Lite gulligt ju.. Hoppas det blir många år till :D

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de