Ett år med den finaste på jorden

05/21/13
Uncategorized

Idag firar jag och Alexander ett år tillsammans som ett par! Gud vad tiden har gått fort! Samtidigt är det svårt att tänka sig livet utan honom. Jag älskar honom mer än någonsin, han fortsätter att vara lika underbar mot mig och lika perfekt som han var dagen jag träffade honom. Hans skratt lyser upp mitt liv och han gör mig till den lyckligaste tjejen på jorden. Gud vad glad jag är att jag har träffat honom, kunde inte ha bett om en bättre pojkvän!

Ett år är bara början, för evigt du och jag mitt hjärta <3

Tyvärr fick ju våra planer för årsdagen dumpas, då jag fortfarande mår lite sisådär och nog är smittsam. Känns jättetråkigt och jag saknar honom.. Men jag ska till Stockholm imorgon istället och då ska vi ses och fira!

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de