Brutalt jävla magsjuk

05/20/13
Uncategorized

Jag blev akut brutalt jävla magsjuk idag. Mådde intensivt illa och åt en pastamakaron på eftermiddagen och direkt efter fick jag springa till toaletten och spy, sen dess har jag spytt 4 gånger till. Har mått lite bättre de senaste två timmarna då jag suttit helt still på soffan och varken ätit eller druckit.

Ett tag kände jag mig så extremt svag och svimfärdig att jag tvingade mig 5 meter till köket men mådde så akut illa av ansträngningen att jag fick springa till toan och spy brutalt. Rev upp hela halsen och är kritvit och tårögd.

Det sjuka är att det är hittills 47 andra bekräftat magsjuka från vikingaresan. Säkerligen är det många fler också som är magsjuka. Vi var bara 60 personer totalt, alltså har nästan alla under samma dygn blivit extremt magsjuka. Eller matförgiftade? Ännu oklart.

DET ÄR HEMSKT. Har mailat en smittskyddsläkare på smittskyddsenheten i Uppsala ifall det behöver utredas.

Snapchattade Alex efter spya nummer 4.

20130520-231107.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de