Massa Uppsala!

05/20/13
Uncategorized

Jag har hela huset för mig själv i två veckor i Uppsala, woho!! Paret jag bor hos ska till Kina. Nu har Alex ingen ursäkt att inte komma hit, så hoppas han kommer hit i veckan, tänkte nämligen vara kvar här veckan ut! Förutom vår årsdag imorgon :D

Igår var en brutal bakisdag, länge sen jag kände mig så extremt dagen efter. Misslyckades med att plugga så åkte hem till Alex på rådmansgatan på kvällen och hade chipsmys, han var också ännu mer hysteriskt bakis haha..
Imorse åkte jag bil med Andris till Uppsala och har haft föreläsning om aminosyror, så himla svårt och omöjligt, förstår inte hur jag någonsin ska lära mig ett dugg.
Nu: plugga. Har panik för jag har ingen mat med mig hit och jag vet inte vart det finns en mataffär förutom i stan, dör…. Det är soligt och hur fint som helst i Uppsala idag!!

Blommor är kul hehe.20130520-115334.jpg

20130520-115339.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de