Heeelg!

05/17/13
Uncategorized

Äntligen helg!!! Har iförsig bara varit i skolan tre dar den här veckan men har pendlat varje gång och det är slitit och tröttsamt som fan att pendla 4,5 timme varje dag. Man vill liksom dö. Jag har i princip bara pluggat varje dag, men ganska ofokuserat.. Har tenta om exakt tre veckor men hur mycket som helst kvar på kursen och allt är extremt svårt, fyfan!!

Ikväll ska jag träffa min älskling och imorgon ska jag på Vikingaresa med klassen och några faddrar! Vi har hyrt nåt hus/konferansanläggning någonstans och ska bussa dit och ha middag, fest och övernattning i vikingatema. Ska bli skitkul!!! Vi blir typ 70 personer.

Idag fyller Sandra år också!!! Grattis grattis till min äldsta bästa vän!!! 

Uppsala var underbart soligt och varmt idag, hade kjol och bara ben för första gången i år!!uppsala

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de