Valborg i Uppsala!!

04/29/13
Uncategorized

Hela terminen har jag taggat inför valborgshelgen i Uppsala – Kvalborg (idag) och Valborg (imorgon). Gud så taggad jag är!!! Tuuusen saker händer i Uppsala på valborg och det är världens folkfest. Vid lunch idag ska jag ses i ekonomikumparken med min läkarklass och tusen andra människor och grilla och dricka (har prov kl 5 idag så kan inte dricka förrän efter det..) och sen på kvällen blir det Kvalborgsutgång på antingen snerkes eller stockholms nation eller hemmafest i en villa med Alexander och hans vänner.

Imorgon har jag inte bestämt mig vad av alla tusen saker (forsränningen, sillunch, ankracet, mösspåtagningen, häng i parker, kommer vara smockat med folk) men jag tror jag vill gå på Champagnegaloppen på antingen Stcokholms eller Snerikes nation, verkar så kul!! Festa hela dagen och spruta champagne på allt och alla och sen fortsätta dricka hela kvällen också. Kommer dö.

Ihihi!!

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de