Lördagen

04/28/13
Uncategorized

Gårdagen blev en mysig chilldag i Stockholm. Dagen började med frukost och lite pluggande med Alexander på Espresso House, sedan gick vi till Handels där vi fortsatte plugga med Alex kompis Erik. Efter ett par timmar dog jag av tristess så då ringde jag Andris och gick runt i stan med honom, fikade på ett café ett långt tag och gick och åt världens godaste sushi och besökte Yanjaa på hennes restaurang ett par timmar. Sen åkte jag tillbaka till Handels där jag äntligen fick dem att sluta plugga. Alex och jag gick till lägenheten på rådmansgatan och umgicks med hans föräldrar lite och sen åkte vi hem till Alex och gjorde fruktfat&fruktdipp och kollade på en bra men extremt obehaglig film Vi måste prata om Kevin, usch usch usch….. Vi somnade sittandes i sängen och vaknade först halv fyra igen haha. Nu är jag tillbaka på Espresso House och pluggar, har prov imorgon. Alex har bra inflytande på mig.

Puss.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

2 Comments

Balloons theme by
Moargh.de