Första dagen tillbaka

04/25/13
Uncategorized

Känns som jag varit hemma i evigheter redan men jag kom bara hem från Israel igår. Det absolut bästa med gårdagen var att jag fick träffa Alexander igen! Gud så underbart det var att få krama och pussa på honom igen och somna i hans famn. I torsdags firade vi vår 11-månadersdag lite tidigt tillsammans på restaurangen Koh Phanang. Finns nog ingen som gör mig lika lycklig som honom, älskar honom mer och mer för varje dag som går! 

På kvällen firade vi min mormors 83-årsdag hemma hos henne med middag och presenter. Jag hade med mig massa roliga judiska sötsaker från en marknad i Jerusalem som var jättegoda. Det var jättetrevligt!!

xo.

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de