Resten av dagen i Tel Aviv

04/24/13
Uncategorized

När jag väl vågade mig ut i solen igen så gick jag en lång stadspromenad i Tel Aviv och upptäckte stan lite. Först en rolig marknadsgata och sen en arts&crafts marknad. Herregud vad män i Israel är framåt. Förutom alla de män som skrek efter mig på marknaden, så följde en man efter mig och sa att han ville gifta sig med mig och visa mig runt Tel Aviv i sin bil (hjälp) och bla bla skitsnack. När jag väl blev av med honom så gick det knappt fem minuter tills han var tillbaka, då hade han alltså följt efter mig ett långt tag på marknaden? Då ville han ta kort med mig för sin FB haha, så han bad en kvinna på gatan fota oss tillsammans. Vågade inte säga nej och gick snabbt därifrån haha. Sen stannade 4 till män mig och raggade… Promenerade runt Tel Aviv lite mer tills mamma smsade att hon var på hotellet.
På kvällen åt vi tre rätters på en underbar fiskrestaurang precis vid havet med forskaren som bjudit in mamma. Så gott!

IMG_3099 IMG_3102IMG_3151

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de