Solat sönder på stränderna i Tel Aviv

04/23/13
Uncategorized

Herregud vad fint väder det var idag i Tel Aviv!! Jättevarmt och soligt! Mamma är på Weizmann Institutet hela dan så jag har varit själv. Har gått längst med de långa stränderna i Tel Aviv, solat och badat och solat vid hotellet. Så härligt! MEN, jag har bränt mig sönder och samman, fullständigt bränt mig totalt, ser ut som en hummer. Min kropp är fin och brun och ansiktet är 74979742 nyanser rödare. Så hemskt haha!! Har suttit och tryckt på hotellet i en timme nu, chattar med älskling och vågar inte gå ut i solen, har varken solskyddsfaktor eller hatt.

Ska nog snart ut på stan och se Tel Aviv lite ändå, det är massa roliga saker på stan idag!

Bild 2013-04-23 kl. 14.52 #3

20130423-161615.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de