Guidad tur av Jerusalem

04/22/13
Uncategorized

Gud vilket underbar dag vi haft idag! Taxin hämtade oss på hotellet tidigt imorse och åkte till the Weizmann Institute där vi plockade upp en student till mammas forskarkollega som har visat oss runt och följt med oss idag. Hon var jättesöt och rolig! Först åkte vi till Israelmuseet och såg dödahavsrullarna och lite annat. Sedan åkte vi till Jerusalem där vi gick på en stor matmarknad och handlade kryddor, sötsaker, frukt osv. Vi lunchade efteråt på ett jättepoppis ställe i Jerusalem, det var så gott!!

Efter lunchen var det dags för vår guidade tur av Jerusalem! Mamma och jag var i Jerusalem en del igår också och såg arabiska marknaden och kyrkan där Jesus korsfästes. Idag har vi sett tusen saker i Jerusalem som guiden visade oss, det är en extremt religöst viktigt stad för kristna, judar och muslimer så det finns så mycket att se, vägen som jesus gick och bar på korset, hans rättegång osv osv. Vi gick också upp på taken flera gånger och såg hela vyn av Jerusalem. Sen gick vi ned till Olivberget och Getsemane och såg platsen där Jesus sov sista natten, olivträden där han vandrade osv. Och tuuuusen andra saker!! hehe. Fikade lite, och sen åkte vi hem, är på hotellet nu och äter middag, heeelt dödstrött. Har massa bilder på datorn men här är en får min iphone bara.

20130422-200322.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de