Uppsala!

04/17/13
Uncategorized

Imorse åkte jag hemifrån kl halv sju på morgonen och åkte till Fridhemsplan där Andris hämtade upp mig och åkte mot Uppsala. Vi hade en föreläsning om magtarmkanalens nedbrytning, absorption och lite sånt som jag egentligen redan läst i Örebro men det var bra repetition. Sen var det samma väg hem med ett stopp på donken och nu är jag hemma igen.

Ikväll flyttar jag till Uppsala! Eller ja. Jag kommer ju fortfarande komma hem till Stockholm ofta för att träffa Alex men jag ska iaf åka dit ikväll med mamma med min cykel, täcke, kläder, böcker osv. och sova där i natt. Så jag kommer ha åkt bil i tre timmar idag vilket känns halvkul och sen ska jag hem till Stockholm igen imorgon.. Så idag måste jag packa massor, både inför Uppsala men också till Israel! Och så ska jag gå massa mysiga promenader med hundarna.

Puss

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de