Påskfirande i Västerås

03/31/13
Uncategorized

Jag har precis kommit hem från ett par dagar hos Alexanders familj i Västerås. Det har varit hur mysigt och trevligt som helst! I torsdags kväll drack vi öl med hela grabbgänget hemma hos Alex killkompis, förvånansvärt trevligt faktiskt. Alex hade precis fått sina fötter tvättade av prästen i kyrkan när jag kom hahaha.

Har fått vara med på massa polska katolska påsktraditioner också, som välsignandet av en påskkorg fylld av mat av prästen i kyrkan. På långfredagen var det fasta så då fick vi inte äta kött, alkohol eller socker men vi fuskade lite och åkte och fikade och solade vid vattnet med hans familj ändå. Sen har vi också ätit påsklunch med massa god påskmat och polsk mat och sen påskmiddag också. Har också gjort mojitos och druckit massa vin och kollat på serier, gått promenader och rökt cigarr! Till påsklunchen firade vi med en cigarr, Alex och hans pappa med enorma kubanska och jag och hans mamma med små damcigarrer.

20130331-142235.jpg20130331-142429.jpg

Write a comment

Name *

E-mail *

Website

Message *

0 Comments

There are no comments yet.

Balloons theme by
Moargh.de